Toomas Tool ostis ligi 50 miljoni eest Arco Vara aktsiaid

08. juuli 2008, 10:15

Kinnisvaraärimees Toomas Tool ostis Arti
Araka ettevõttelt Greatway 5 mln Arco Vara aktsiat.

Arco Vara teatas muudatusest Arco Varas olulist osalust omavate isikute struktuuris. Arco Vara aktsionär Toomas Tool informeeris 08.07.2008 emitenti sellest, et ta on eraisikuna omandanud 5,0 mln Arco Vara ASi aktsiat hinnaga ca 47 miljonit krooni, mis moodustab 5,25% Arco Vara aktsiatest.

Eile tuli börsile teade, et Arti Arakale kuuluv OÜ Greatway osalus on Arco Varas 5,25% võrra vähenenud, mis kattub Toomas Tooli osalusega. Börsiteates selgub vaid, et aktsiad on üle läinud SEB kliendi kontole.

Rohkem Monaco ja Lätiga kui Eestiga seostatud Toomas Tool omab Eestis sadade miljonite kroonide väärtuses kinnisvara, millega ta aastate kaupa pole midagi ette võtnud.

Toolile kuulub terve kvartal Tallinnas Tulika-Madara tänava kandis, endise kalurikolhoosi Esmar kaudu kümneid elamumaakrunte Viimsis, Lohusalu endine pansionaat, lisaks teiste firmade osaluse kaudu üksikuid maju Tallinna vanalinnas või südalinnas, näiteks Westmani poe maja.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 15:05
Otsi:

Ava täpsem otsing