JUKOSe eksjuht loetles ettevõtte hävitajad

10. juuli 2008, 18:48

JUKOSe viimane direktorite nõukogu esimees
Viktor Geraštšenko nimetas kolme olulist Putini meeskonna liiget eesotsas Igor
Setšiniga, kes tegid vajaliku töö ja kandsid tehtust Putinile ette.

Geraštšenko sõnul tänases intervjuus ajalehele Novaja Gazeta pühendus varasem Rosnefti (riiklik naftafirma – toim) juht Setšin president Putini administratsiooni ülemaks saades ettevõtte purustamisele täie jõuga ning juhtis protsessi.

Praegu on ta asepeaminister. Rahandusministri asetäitjat Sergei Šatalovit tuletas JUKOSe mees meelde tänu sellele, et just tema asi oli määrata ettevõttele maksunduslike pretensioonide esitamine. Igor Šuvalov oli enne presidendi abi, nüüd esimene asepeaminister. Geraštšenko sõnul pidas ta temaga läbirääkimisi osa JUKOSe aktsiate müügiks. Sel puhul selgitanud Šuvalov, et võimud ei usalda Mihhail Hodorkovskit.Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. July 2009, 15:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing