GILD Bankers on Euromoney hinnangul parim ühinemisnõustaja Eestis

11. juuli 2008, 18:21

Tunnustatud rahvusvaheline finantsajakiri
Euromoney nimetas Balti juhtiva investeerimispanga GILD Bankers kõige paremaks
ühinemiste ja ülevõtmiste korraldajaks Eestis (the Best M A House in
Estonia).

Tegu oli konkursiga Euromoney Awards for Excellence 2008, kus tänavu osales üle 600 juhtiva finantsasutuse tervest maailmast. Euromoney hinnangul teostas GILD Bankers konkursi perioodil kõige suuremas mahus silmapaistvaid tehinguid Eesti erinevates majandussektorites, teatas investeerimispank.

Tunnustuse toonud 2007. aastal viis GILD Bankers läbi mitu tehingut uue meedia valdkonnas, korraldades näiteks populaarsete veebikeskkondade www.auto24.ee ning www.cvkeskus.ee müüki. Samuti nõustas GILD automüügikontserni ELKE Grupi aktsiate müüki Amber Trustile, Läti suurima alkoholi distributsiooni ettevõtte L.I.O.N. Ko müüki Livikole ning Olympic Entertainment Groupi kasiinooperaatori Kristiine Kasiino omandamisel.

GILDi investeerimispanganduse meeskond osales 2007. aastal kokku 17 nõustamisprojektis, millest 11 olid ühinemised ja ülevõtmised. Eelmise aasta tehingute maht ületas 380 miljonit eurot ning alates 1999. aastast on läbi viidud enam kui 130 tehingut ligi 3 miljardi euro väärtuses. GILDi investeerimispanganduse üksus kuulub rahvusvahelisse ühendusse M A International.

Euromoney Awards for Excellence ekspertide meeskond analüüsis finantsasutuste tulemusi perioodil 1.04.2007 – 31.03.2008, pöörates tähelepanu nii kvantitatiivsetele kui kvalitatiivsetele näitajatele – ettevõtete võtmetulemustele, finantssuhtarvudele kui uuenduslikele lahendustele vastavas sektoris.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2008, 18:18
Otsi:

Ava täpsem otsing