Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eestlased saevad ennast maailma tippu

Erik Prozes 14. juuli 2008, 00:00

Eile lõppes Jänedal rahvusvaheline metsalangetajate treeninglaager, mille käigus valmistuti oktoobris Saksamaal toimuvateks raie maailmameistrivõistlusteks. MMil osalevad 30 riiki, igas meeskonnas on neli liiget. Kavas on viis ala: langetamine, saeketi vahetus, kombineeritud järkamine, täpsussaagimine ja laasimine. OÜ Valga Puu juhataja Andres Olesk on seitsmekordne Eesti meister ja meeskondlik maailmameister. Maailmameistri tiitlit ennustasid Soome kolleegid talle juba 10 aasta eest. "Me lähme kindlasti võtma sama kohta mis eelmine kord. Oleme valitsevad maailmameistrid ja sealt allapoole oleks ebaõnnestumine. Treenid, siis tahaks ikka mingit tunnustust ka saada. Mis niisama ikka rabeleda," võtab Olesk enne Jonseredi sae käimatõmbamist jutu kokku.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:38
Otsi:

Ava täpsem otsing