easyJet lubab pagasi ülekilode eest veebis tasuda

Mariliis Pinn 15. juuli 2008, 12:59

Odavlennufirma easyJet hakkas pakkuma
teenust, mis võimaldab registreeritava pagasi lisakilode eest tasuda easyJeti
veebilehel.

Pagasi ülekilode eest saab ettemaksu teha lennupileti broneerimise käigus, teatas firma. Teenus võimaldab tasuda pagasi lisakilode eest kolme kilo kaupa, mille hinnaks on ligikaudu 300 krooni (15£). Jätkuvalt on võimalus tasuda ülekilode eest ka lennujaamas registreerides, sellisel juhul on kolme lisakilo hind ca 60 krooni kõrgem.

easyJeti tootearendusjuhi Peter Grestle’ i sõnul on pagasi lisakilode ettemaks lennufirma uusim teenus, mis tänu easyJeti kasutajasõbalikule veebilehele teeb reisijate elu võimalikult mugavaks. "Interneti teel sooritatud ettemaks säästab klientide aega ja raha," lisas Grestle.

Igal reisijal võib easyJeti lennul olla 20 kg registreeritavat pagasit, millest suurema kogukaalu korral tuleb maksta lisatasu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2008, 14:41
Otsi:

Ava täpsem otsing