Baltika väikeaktsionäri jätab kasumikasv külmaks

24. juuli 2008, 12:15

Väikeinvestor Ignar Fjuk on oma
9428 Baltika aktsiaga endal sõnul miinuses, aga rõivatootja Baltika teise
kvartali kahekordne kasumikasv teda rõõmustama ka ei pane.

"Kahekordne kasumikasv ei avalda üldse muljet, sest maailmas on palju huvitavamaid ja olulisemaid asju," vastas Fjuk telefonis naerval häälel. Tõsisemalt rääkides ütles ta, et üks kvartal ei näita veel midagi, nii nagu eelmine kvartal ei näidanud midagi. "Mõne kvartali pärast on näha, mis juhtuma hakkab."

Fjuki investeering on mõeldud lühiajalisena. Aktsiad soetas ta umbes pool aastat tagasi. "Kui tuleb kange müügiisu, siis müün maha, praegu ei müü," kinnitas Fjuk, kes peab Baltika juhtkonda tugevaks ja seepärast just selles firmasse raha pani.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. July 2008, 12:12
Otsi:

Ava täpsem otsing