Balti MTVd näitav firma müüakse iisraellastele

Hille Tressum 30. juuli 2008, 13:11

Eesti riskikapitalifirma Martinson Trigon
Venture Partners müüb Baltimaades muusikakanalit MTV näitava ettevõtte UAB MTV
Networks Baltic iisraellastele.

Millal Iisraeli firma Ananey Communications saab UAB MTV Networks Balticu omanikuks, pole veel täpselt teada. Trigon Venture Partnersi partneri Üllar Jaaksoo sõnul ei ole ostu-müügitehingu jõustumise aeg täpselt teada, kuna see ei sõltu ainult neist. Jaaksoo avaldab siiski lootust, et tehing sõlmitakse juba lähiajal.

„Kuna tegemist on börsiettevõttega, siis ei saa ma tehingu detaile enne kõiki tehinguga seotud toiminguid avaldada,“ sõnas partner. Küsimusele, miks UAB MTV Networks Baltic müüakse, vastas Jaaksoo, et ettevõte vajab strateegilisi investoreid. Nemad on aga vaid finantsinvestorid.

MTV Eesti alustas tegevust 2006. aasta sügisel ning kogu Baltikumis investeeris Martinson Trigon projekti üle 20 miljoni krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2008, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing