Habakuke firma kasum kukkus mullu üle 30 miljoni

30. juuli 2008, 16:26

Mart Habakuke ettevõtte Focus Holding OÜ
puhaskasum kukkus mullu rohkem kui 30 miljoni krooni võrra, selgus ettevõtte
majandusaasta aruandest.

Kui 2006. aastal oli ettevõtte puhaskasum 38,5 miljonit krooni, siis mullu oli puhaskasum aga vaid 4,8 miljonit krooni. Ettevõtte tegevusalaks on äriregistris märgitud äri- ja juhtimisalane nõustamine.

„See on selline ettevõte, et Focus Holding on lihtsalt varade kogum, mis on investeeringute kogum ja neid hinnatakse kord aastas, kui mitte sagedamini. Focus Holdingu tulemus sõltub suuresti sellest, mis on tema investeeringutega aasta jooksul juhtunud. Eks seal on plusse ja miinuseid ja tulemus oli siis selline,“ kommenteeris Habakuk aripaev.ee-le.

See aasta Habakuke sõnul midagi traagilist ettevõtte jaoks kaasa ei too. „Ma isegi ei mõtle sellele pidevalt, see pole mul kogu aeg nii radariekraanil. Aastas korra tehakse majandusaasta aruanne, lüüakse plussid ja miinused kokku ja siis see number on selline, nagu ta on. Focus Holdingust kui tegutseval ettevõttel pole ju mingit pointi, see on ju ikkagi üks varade kogum, pole vaja üleliia planeerida, mis see majandustulem tuleb. Elu läheb edasi. Kui on head aastad, siis tuleb rohkem, ja kui on halvad aastad, siis tuleb vähem,“ lisas Habakuk.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2008, 14:53
Otsi:

Ava täpsem otsing