Reiljan: Äripäeva artiklite taga võib näha tellimustööd

31. juuli 2008, 07:39

Peagi korruptsioonisüüdistustega kohtu alla
astuva endise keskkonnaministri Villu Reiljani hinnangul võib kahes Äripäeva
numbris ilmunud lugude taga näha poliitilist tellimustööd.

Ühtlasi tõrjus Reiljan väited, nagu aidanuks ta ministrina kaasa oma tollase advokaadi Tarmo Silla ärihuvidele, vahendasid ERR Uudised "Aktuaalset Kaamerat".

Viimane Äripäevas ilmunud artikkel oli viimase nädala jooksul juba teine, kus figureerivad koos endine keskkonnaminister Villu Reiljan ning tema kunagine advokaat Tarmo Sild. Esimene artikkel kirjeldab, kuidas Silla firma sai väidetavalt Reiljanilt eksklusiivseid kalakvoote. Teine aga Silla harukordsest vedamisest, kui ta omandas osaluse ettevõttes, millele anti kohe kümne miljoni krooni ulatuses keskkonnatoetust.

Ajaleht sõna "korruptsioon" ei kasuta, kuid viskab siiski õhku kahtluse. Reiljan ise nõuab ajalehelt avalikku vabandust, ähvardades vastasel juhul kohtusse minna. Ta usub, et artiklid võivad olla tellimustöö, mis on ajastatud Rävala tänav 8 hoone pistisehõngulise müügi tõttu algava kohtuprotsessi ette.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2008, 17:39
Otsi:

Ava täpsem otsing