Athena pingutab püksirihma

01. august 2008, 10:58

Athena konverentsi- ja kultuurikeskus ei
ole veel aastatki avatud olnud, juba on aga majal maksuvõlad ning kokkuhoiu
eesmärgil pingutatakse püksirihma ka töötajate arvel.

"Mind kutsuti sinna tegema parimat kultuuri- ja konverentsikeskust. Minu tegevus aga ei sobinud maja omanike nägemusega," rääkis viimaseid päevi maja sihtasutuse tegevjuhina töötav Viljar Pohhomov, kirjutas Postimees.

Tänavu veebruaris linna poolt parima produtsendi tiitli pälvinud Pohhomov lahkub augustis ametist. Pohhomovi sõnul oli omaniku poolt tegevjuhile pidev surve. "Omanikul on vaja saada kiiret tulu, mida kultuuriasutus ei suuda pakkuda," rääkis Pohhomov.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. August 2008, 10:58
Otsi:

Ava täpsem otsing