Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Viljandi uue kaubanduskeskuse suurüürnikuks saab Rimi

Agnes Ojala 04. august 2008, 10:50

Viljandisse ehitatava kaubanduskeskuse
Eiffel suurüürnikuks saab poolte vahel allkirjastatud lepingu kohaselt kümneks
aastaks Rimi Eesti Food AS, teatasid Eiffeli Keskus ja Rimi.

"Meievahelised läbirääkimised algasid juba eelmisel aastal ning paari nädala eest saime paika lõplikud üürilepingu tingimused,“ rääkis lepingust Eiffeli keskust ehitava SLR Keskuse juhatuse liige Tiit Säga.

„Eiffelist saab Viljandi suurim kaubanduskeskus. Sellega oli ka põhjendatud meie huvi keskusesse asumise vastu,“ põhjendas lepingu sõlmimist Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja. „Meie eesmärk on pakkuda Viljandi elanikele kvaliteetset kaupa ning teenuseid,“ selgitas Mägioja.

10 000ruutmeetrisest keskusest võtab Rimi enda alla ligikaudu poolteist tuhat ruutmeetrit. Lisaks Rimile tulevad kaubanduskeskusesse rõiva-, kodutarvete- ja elektroonikakauplused ning muud teenusepakkujad. Keskusesse asuvad ka toitlustusfirmad, mänguasjade ja lastekauplused.

Eiffeli Keskuse ehitus algab 2009. aasta alguses ja valmib sama aasta lõpus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 10:37
Otsi:

Ava täpsem otsing