Credit24: R-kiosk võtab vastu vaid taotlusi

Hille Tressum 05. august 2008, 16:47

Credit24 Eesti tegevjuhi Raul Paiste sõnul
teeb R-kioskite läbi pakutav laenuteenus laenu kättesaadavaks ka neile, kes end
arvutitaga võhiklikult tunnevad. Paiste kinnitas, et kioskite müüjad võtavad
vastu vaid laenutaotlusi, laene nad ei väljasta.

„R-kiosk edastab ainul teenust. Kindlasti on see teenus mugavam eelkõige nendele inimestele, kes end arvuti taga mugavalt ei tunne “ sõnas MCB Finance Gruppi kuuluva kiirlaenu pakkuja Credit24 tegevjuht Raul Paiste.

Tegevjuhi sõnul on R-kioski müüja ülesandeks identifitseerida taotleja ning edastada taotlus Credit24-le. „Koolitame töötajad vastavalt vajadusele. Eks nad ka enne ole läbinud koolitusi ja oskavad isikut tuvastada. Eks risk, et taotleja poolt esitatud andmed ei vasta tõele, jääb, aga see on väike,“ sõnas Paiste, lisades, et nende käsutuses ei ole biomeetrilisi vahendeid, et isikut kindlaks teha sõrmejälgede või dna- analüüsi abil.

Paiste sõnul tegeleb laekunud laenutaotlusega edasi Credit24, kus uuritakse põhjalikumalt taotleja tausta. Laenutaotlejat teavitatakse vastusest kas lõhisõnumi või telefonikõne teel. “Üldjuhul võtame laenutaotlejaga ise telefoni teel ühendust ja teeme ka lühiintervjuu kui vaja,“ rääkis juht.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2008, 14:07
Otsi:

Ava täpsem otsing