Talumeierei võttis suuna agroturismile

05. august 2008, 08:20

Nop shy;ri talu on tuntud eeskätt oma
talumeierei märki kandvate piimatoodetega. Talus shy;ehitatakse ruu shy;me
konverentsisaali, söök shy;la, kaupluse ja köögi jaoks.

Nopri Talumeierei OÜ juhatuse liige Tiit Niilo sõnul võtab talu suuna agroturismile, selles ollakse Eestis pioneer, kirjutas Võrumaa Teataja. „Mul on see mõte juba mitu aastat peas haudunud ja nüüd teen teoks. Agroturism või ilusamini öeldes põllumajandusturism tutvustab huvigruppidele nüüdisaegset lüpsifarmi, shy;tootmisprotsessi, aga ka meie kandi loodust ja teiste talude tegemisi,” ütles Niilo. „Valmivas kompleksis on ka konverentsisaal, kus nõu pidada, asjakohaseid filme demonstreerida, talutoite degusteerida jne.”

Niilol on plaanis liituda Euroopa multifunktsionaalsete talude võrgustikuga. „Tahame olla selle võrgustiku osa. Meid kaasatakse, kui suudame olla kasulikud ja oma tegemistes usutavad. Kaugemas perspektiivis plaanimegi shy;Tsiistre nukas teha ühe korraliku maaelu näitamise küla,” seletas Tiit Niilo.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2008, 08:20
Otsi:

Ava täpsem otsing