Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Veeteede amet võtab Lääne-Eesti ala luubi alla

05. august 2008, 08:38

Veeteede ameti väike- ja siseveelaevade
osakonna vanemispektor Peeter Kase sõnul hakatakse seni kontrollimata jäänud
Lääne-Eesti vetes edaspidi reide päris tihti tegema.

“Nüüd on meil olemas kaater, millega võime iga hetk igale poole sattuda,” rääkis Kask. Uue kaatri sai veeteede amet sel suvel. Kask märkis, et seni on Lääne-Eesti ala jäänud kontrollimata, aga nüüd see olukord muutub, kirjutas Oma Saar.

Peeter Kask käib enda sõnul Muhu saarel suvitamas ja seal nähtu põhjal on tal pilt selge – rikkumisi on tohutult palju. Kase sõnul ei tea inimesed kõige elementaarsemaid asjugi. Näiteks et ohuvestiga ei tohiks merele üldse minnagi, vaid selga tuleb panna päästevest. “Merepäevadel küsisid inimesed meie telgis ikka selliseid asju, mis panid imestama, et kus need inimesed küll elavad,” ütles Kask.

“Saaremaal on kõik nii iseteadjad ja vanad kalamehed, kes raiuvad, et on eluaeg niimoodi merel käinud,” rääkis vaneminspektor. Kõige kurvem on tema sõnul aga see, et just nende kõige teadjamatega juhtuvad sageli kõige õnnetumad õnnetused.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2008, 08:42
Otsi:

Ava täpsem otsing