BÖRS: Kindlustusfirma Axa vedas Euroopa turgusid üles

07. august 2008, 13:26

Euroopa turud tõusid täna kolmandat päeva
järjest, kuna Axa SA ning securitas AB kasumid olid oodatust kõrgemad.

USA indeksifutuurid ja Aasia akstiad seevastu kukkusid. Euroopa suurim kindlustusfirma Axa ronis kahe kuu kõrgeimale tasemele, samas, kui maailma teine turvafirma Securitas rallis kolmandat päeva (+8,8%). Maailma suurim veekompanii Veolia tõusis kõrgeimale tasemele alates 2006. aastast (+ 8,5%)

Neuflize OBC Asset Management fondijuht Emmanuel Soupre sõnul on nende sektorite kasumid kogu Euroopas paremad kui oodati ning annab kogu sentimendi arengule tubli tõuke. "Veolia ning Axa on head näited firmadest, kes on kiiresti reageerinud," märkis fondijuht.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. August 2008, 07:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing