Gruusia teeb sõjategevuses kolm tundi pausi

Hille Tressum 08. august 2008, 15:46

Gruusia teeb sõjategevuses kolm tundi
pausi. Kella 15-18.00 on Tsinvali linna elanikel võimalus läbi humanitaartunneli
linnast lahkuda ning asuda ajutiselt Gruusia territooriumile, kus neile
tagatakse julgeolek.

RIA Novosti andmeil on Gruusia lubanud peatada sõjategevuse kolmeks tunniks alates kella kolmest. Tegevuse peatamise eesmärgiks on jagada Tsinvali linna elanikele humanitaarabi ning võimalust linnast lahkuda.

„Meie jaoks on tegemist tõsise olukorraga ja iga kodaniku elu on meie jaoks suure tähtsusega. Seepärast peatabki Gruusia pool kolmeks tunniks (15.00-18.00 kohaliku aja järgi- toim.) sõjategevuse, seda loomulikult juhul, kui vastaspoolelt ei tule ootamatut rünnakut,“ teatas Gruusia pealinna Tbilisi linnapea Gigi Uguvlav.

Linnapea sõnul pakub Gruusia pool Tsinvali elanikel võimalust linnast lahkuda ning tulla üle Gruusia territooriumile. „Kõikidele tagatakse julgeolek, peavari, toit ning arstiabi ajani mil linnas taastatakse normaalne olukord,“ lubas linnapea.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing