Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Herkel: vaid USA on võimeline Venemaale survet avaldama

09. august 2008, 20:32

Isamaa ja Res Publica Liidu liikmest
riigikogu liikme Andres Herkeli sõnul on vaid Ameerika võimaline Venemaale
tugevalt survet avaldama.

"Kui Venemaa ütleb, et kaitseb oma kodanikke igal pool maailmas, siis kas kõik riigid, kus on vene kodanikke, peavad arvama, et Venemaa sekkub ja asub pomme viskama? Kui keegi on praegu võimeline tugevalt survet avaldama, siis on see Ameerika," ütles Herkel TV3 uudistes.

Gruusias viibiva riigikogu kaitsekomisjoni esimehe Mati Raidma sõnul pole Venemaa rünnak juhuslik, vaid etteplaneeritud ja ajastatud."Tegemist on laiema rünnakuga Gruusia vastu," märkis Raidma kohapealt uusitesaatele.

Riigikogu aseesimehe Kristiina Ojulandi sõnul meenutab Venemaa käitumine Gruusias natsisaksamaa tegevust 30.aastate lõpus. "Venemaa argumendid meenutavad natsisaksamaa tegevusi 30.aastate lõpust. Kes on aga järgmine? Kas see on Eesti? Ida-Virumaa?" tõstatas Ojuland küsimusi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 12:11
Otsi:

Ava täpsem otsing