Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Paet: see on tagasilöök Euroopa Liidu ja Venemaa suhete arengule

10. august 2008, 17:26

Välisminister Urmas Paet toonitas, et Vene
Föderatsiooni Gruusia-vastane agressioon mõjub negatiivselt suhetele Euroopa
Liiduga

„Need sündmused on suur tagasilöök Euroopa Liidu ja Venemaa suhete arengule ning ei ole võimalik, et need saaks jätkuda samalt tasemelt, kust seni,“ rõhutas välisminister Paet. „Rahvusvaheline üldsus peab jätkama tugeva surve avaldamist Venemaale, et agressioon lõppeks,“ rõhutas Paet. Gruusia välisministri Eka Tkešelašvili sõnul on väga oluline ka rahvusvahelise üldsuse suurem nähtavus Gruusias.

Välisministrid arutasid täna telefoni vahendusel veel rasket humanitaarolukorda Gruusias ning Eesti võimalusi abistada. „Oleme valmis osutama viivitamatult humanitaarabi Gruusiale,“ ütles välisminister Urmas Paet. Tkešelašvili sõnul vajab Gruusia abi näiteks arstide saatmise näol.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 12:15
Otsi:

Ava täpsem otsing