Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Novatours: 3000-krooniste reiside lõpp on ligidal

Hille Tressum 11. august 2008, 10:44

Reisikorraldaja Novatours Eesti
tegevdirektor ennustab 3000-krooniste puhkusreiside peatset lõppu.

„Veel enne sügise algust, kui enamik reisikorraldajatest on uue hooaja pakkumistega väljas, on tõenäoliselt näha, et 3000-kroonised reisipaketid on selleks aastaks minevik. Dumping on viinud selleni, et osa kliente viivitavad viimase hetkeni, oodates, millal hind langeb veelgi, kuid samas on seetõttu nii mõnelgi inimesel jäänud reisile minemata, kuna vajalikuks ajaks polnud enam sobivat pakkumist saada. Arvestades kütuse kõrget tänast maksumust ning üldist hinnakasvu, ei ole võimalik pikaajaliselt tagada eelnevate aastate hinnataset puhkusereisidele. Juba lähiajal hakkab turg selles osas stabiliseeruma ning reisipakett hakkab maksma täpselt nii palju, kui see on väärt,“ ütles Novatoursi tegevdirektor.

Reisikorraldaja Novatours teatas, et käesoleva aasta esimesel poolaastal kasvatas ettevõte käivet võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ligi 20% võrra. Mullu moodustas Novatoursi esimese kuue kuu käive 135 miljonit krooni, tänavu aga 161 miljonit krooni. Lisaks käibele kasvas ka turistide arv. Kui mullu esimesel poolaastal teenindas Novatours 14 440 reisijat, siis vihmane ja jahedavõitu suvi on kasvatanud reisijate arvu 20 253ni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. September 2008, 13:10
Otsi:

Ava täpsem otsing