Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Saku kaob börsilt kuu aja pärast

Agnes Ojala 11. august 2008, 14:19

Täna, 11. augustil toimunud Saku Õlletehase
aktsionäride erakorralisel üldkoosolekul otsustati, et firma viiakse börsilt ära
ühe kuu möödudes, teatas Saku börsile.

Carlsberg Estonia Holding OÜ ostab järelejäänud vähemusaktsionäridele kuuluvad aktsiad sama hinnaga, mis maksti ka teistele väikeaktsionäridele esimesel ülevõtmispakkumisel. Seega on hinnaks 194,06 krooni aktsia eest. Nimetatus suuruses hüvitis on määratud eeldusel, et ülevõetavad aktsiad ei ole koormatud pandi ega muude kolmandate isikute õigustega.

Ülevõetavate aktsiate ülekandmise vähemusaktsionäridelt Carlsberg Estonia Holding OÜ-le ning hüvitise ülekandmise vähemusaktsionäridele korraldab Eesti väärtpaberite keskregistri pidaja Saku Õlletehase juhatuse avalduse alusel. Selle börsilt lahkumise avalduse esitab juhatus registrile ühe kuu möödudes tänasest.

Carlsberg maksab vähemusaktsionäridele aktsiate eest samaaegselt ülevõetavate aktsiate ülekandmisega Carlsberg Estonia Holding OÜ-le.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 11:16
Otsi:

Ava täpsem otsing