Ukraina annab Gruusiale vaid humanitaarabi

11. august 2008, 15:03

Interfaksi andmetel annab Ukraina Gruusiale
vaid humanitaarabi. Varem teatasid meediakanalid, et Ukraina abistab Gruusiat
sõjatehnikaga.

"Kaalume praeguses etapis abi andmist kahel suunal: poliitilisel ja humanitaarsuunal," teatas tänasel briifingul Ukraina asevälisminister Konstantin Jelisejev, "Mis puutub sõjalis-tehnilisse abisse, siis seda küsimust üleval pole."

Jelisejev lisas, et Ukraina peab kinni rahvusvahelistest relvakaubanduse kokkulepetest ning mis sõjalis-tehnilise koostöö vallas toimub, toimub seaduslikult. "Mingeid rahvusvaheliste reeglite rikkumisi pole," rõhutas ta, "kui selle loogika järgi käituda, võib kõiki juhtivaid relvastuse eksportijaid süüdistada rahvusvahelistes konfliktides."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 15:58
Otsi:

Ava täpsem otsing