Padari pale mõõkade ees

Raul Veede 12. august 2008, 00:00

Inglastel on pühak nimega Thomas Becket. 1162. aastal määras kuningas Henry II oma sõbra Becketi Canterbury peapiiskopiks, lootes juhtida tema kaudu Inglise kirikut. Becket aga võttis uut ametit tõsiselt ning hakkas kuningale vastu. Pikka pidu ei olnud, kuninga mehed lõid piiskopi peagi tema Canterbury katedraalis maha.

Peaminister Ansip pani rahandusministri postile Padari. Pehme loomuga mees, rahandust ei tunne - sellisega on elu lihtne. Siis aga tuli eelarvekriis, Padar hakkas päriselt rahandusministriks ning muutus tülikaks. Kui Ansip saadaks nüüd neli ministrit mõõkadega Eesti Panga saali Padarit tapma, saaksid eestlasedki oma pühaku.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing