Seppänen: 2014. aasta on kaugel

12. august 2008, 16:54

Elisa Eesti juhatuse esimees Sami
Seppänen ei näe mingit põhjust, miks Sotši ei peaks korraldama olümpiat,
sest 2014. aasta on kaugel.

Vastates aripaev.ee päeva küsimusele, kas 2014. aasta olümpiamängud peaksid endiselt toimuma Sotšis, leidis Elisa Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen, et tal selles suhtes kindlat seisukohta ei ole, kuid ta ei näe mingit põhjust, miks mängud toimuma ei peaks.

“Ei ole mingit põhjust, miks ei peaks. 2014. aasta on alles kaugel,” leidis Seppänen.

Seppänen usub, et kui rahvusvaheline olümpiakomitee on otsustanud, et 2014. aasta mängud toimuvad Sotšis, siis seal peaksid nad ka toimuma. Kui konflikt paari nädala jooksul lõpeb, on siiski veel kuus aastat olümpiani, mis on päris pikk aeg.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 16:54
Otsi:

Ava täpsem otsing