Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Prisma: Old Thbilisi veini müük kahekordistus

13. august 2008, 17:07

Prisma Peremarketi kommunikatsioonijuhi
Kadri Lainase sõnul on seoses viimaste päevade sündmustega Gruusias Old Thbilisi
veini müük kahekordistunud.

"Old Thbilisi müügid kasvasid kaks korda, vaatasime ka Borjomi vett, kuid see on stabiilselt sama hästi müünud," lausus Lainas.

Tema sõnul on Prismal üldse müügid väga head, sest kliente on juurde tulnud. "Kui oli Soome loma (puhkus - toim) aeg, siis tegelikult Prismad võitsid kliente juurde, sest Prisma pakub soodsaimat hinnataset ka tarbekaupade osas, pigem ostetakse hüpermarketist, kus hinnad on soodsamad kui mujal," lisas Lainas.

A-Selveri juhi Iivi Saare sõnul on ka Selverites olnud tunda Gruusia veinide müügi kasvu. "Ei saa öelda, et Gruusia veine on hakatud nüüd tohutult ostma, kuid täna öeldi mulle aru pärides, et tellimused on veidi suuremaks läinud. Tohutut buumi pole, kuid võib öelda, et väike kasv on olnud," märkis Saar.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. August 2008, 12:30
Otsi:

Ava täpsem otsing