Grusiinid võitsid eile kaks olümpiakulda

Annika Matson 14. august 2008, 10:47

Gruusia olümpiakoondise jugoka Irakli
Tširekidze ja kreeka-rooma maadleja Manutšar Kvirkelija pälvisid eile
kuldmedali.

Enne, kui Irakli Tširekidze eile tatamile kuni 90-kiloste judokate esikohamatšile sammus, kuulis ta ergutavat sõnumit, et kreeka-rooma maadleja Manutšar Kvirkelija oli avanud tund aega varem Taga-Kaukaasia riigi kullaarve, kirjutas Eesti Päevaleht.

Võiduga venelase Ivan Peršini üle finaali murdnud Tširekidze närvid tõmbusid pingule nagu pillikeeled. Ta teadis, mida kogu Gruusia temalt ootas – olümpiavõitu. Kuigi suurüllataja, alžeerlane Amar Benikhlef lubas bravuurikalt, et võtab kulla, ei andnud mullu maailmameistriks kroonitud mägedepoeg araablasele sõnaõigust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2008, 11:31
Otsi:

Ava täpsem otsing