Hansabank Markets: Kaubamaja aktsia ostmine on kõrge riskiga

Piret Reiljan 18. august 2008, 17:57

Hansabank Marketsi analüütik Pavel Lupandin
teatas, et nendepoolse Kaubamaja aktsia ostusoovitusega käib jätkuvalt
kaasas kõrge risk, kuna aktsia on ülemüüdud ja fundamentaalselt
atraktiivne.

"Usume, et Kaubamaja kasumlikkuse langus on ajutine ja pöördub keskmises ajaperspektiivis," märkis Lupandin. Ta lisas, et Hansabank Markets vaatab üle oma prognoosi Kaubamaja tulemuste osas ning ilmselt nihutab nii käivet kui ka kasumit allapoole. Samas peab analüütik üsna tugevaks Kaubamaja varade seisu.

Kokkuvõttes ei pea Hansabank Marketsi analüütik Kaubamaja senisest oluliselt nõrgemaid tulemusi erinevaid arenguid arvesse võttes üllatavaks. Positiivsena toob ta välja näiteks KIAde müügi turuosa suurendamise Baltikumis.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. August 2008, 18:59
Otsi:

Ava täpsem otsing