Kanal 2 Savisaare telekanalit veel konkurendiks ei pea

Annika Matson 19. august 2008, 15:22

Kanal 2 peadirektor Urmas Oru kommenteeris
aripaev.ee-le, et tal puuduvad andmed, kas Savisaare telekanali näol on tegemist
konkurendiga või lihtsalt toreda ettevõtmisega.

"Ei oska seda hetkel veel kommeenteerida, ei tea, kuidas see levima hakkab. Kui teaks detaile, siis oskaks ka öelda, kas on tegemist konkurendiga või lihtsalt toreda ettevõtmisega," möönis Oru. Ta lisas, et ei ole vastavat linnavalitsuse uudist veel oma silmaga näinud.

Edgar Savisaare juhitav Tallinna linnavalitsus kavatseb oma telekanalis hakata ka reklaami müüma ja tegema sponsorlus-koostööd, selgub Tallinna TV kontseptsioonist, mille linnavalitsus saatis täna volikogule heakskiitmiseks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2008, 18:09
Otsi:

Ava täpsem otsing