Valerahategijad said karistuse

Mariliis Pinn 19. august 2008, 07:53

Pärnu maakohus karistas tingimisi
vangistusega noormehi, kes valmistasid 500krooniseid.

Siim võltsis koos Keidoga Kuressaares neli 500kroonist rahatähte, kirjutas SL Õhtuleht. Ühega maksti poes kartulikrõpsude eest, teise eest ostis Siim mänguahvi. Valerahaga tasuti ka taksosõidu eest. Lisaks esitati Siimule süüdistus selles, et ta võttis Ruhnus Saarte Teedevalitsusele kuuluva auto ja sõitis selle väheste juhikogemuste tõttu vastu puud puruks. Noormeeste süüasja arutanud Pärnu maakohus karistas Siimu kaheaastase tingimisi vangistusega 24kuulise katseajaga ja Keidot kaheaastase tingimisi vangistusega 12kuulise katseajaga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2008, 07:53
Otsi:

Ava täpsem otsing