Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Gruusia blokeeris kõik venekeelsed telekanalid

20. august 2008, 19:54

Gruusia võimud otsustasid katkestada RTVi,
saateprogrammi edastamise riigi territooriumil, vahendas raadiojaam Ehho Moskvõ
sel nädalal.

RTVi juhtkond kuulis otsusest Gruusia kaabeltelevisiooni liidult. Ülekannete katkestamise põhjusi ei täpsustatud. Väidetavalt võis järsu otsuse taga olla RTVis eetrisse läinud intervjuu Venemaa välisministri Sergei Lavroviga, mis grusiinidele ei meeldinud.

Juba 8. augustil sai teatavaks, et Gruusia kaabeltelevisioonifirmad lõpetasid võimude nõudel venekeelsete telekanalite ORT, RTR ja NTV edastamise. RTVi oli peale seda ainus venekeelne telekanal, mida Gruusia territooriumil näha võis.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. August 2008, 20:09
Otsi:

Ava täpsem otsing