Nõunik: pangakonto seisu avalikustamise peale lakke ei hüppaks

Mariliis Pinn 22. august 2008, 15:10

Regionaalministri nõunik Siim Männik
pangakonto seisu avalikustamise peale rõõmust lakke ei hüppaks, kuid leiab
siiski, et praegust süsteemi peaks natuke kohendama.

Tänasest Äripäeva esikaane loost majandushuvide deklareerimise kohta inspireerituna küsis aripaev.ee ametnikelt, et mida nad arvavad sellest, kui nende teenitud kogutulu ja pangakonto seis oleksid avalikud.

„Esimese asjana tahaks pikemalt järele mõelda, kuid lakke ei hüppaks. Võib-olla praegune süsteem ei näita seda seisu kõige paremini ja seda annab ümber mõelda. Idee pangakonto seisu avaldada tuleb mulle üllatusena, ma ei ole kunagi mõelnud, et see võiks nii olla. Konto seis ei ole ju igapäevaselt üleval ja kui see võetakse mingi kindla aja hetkega, siis saab seda ju muuta,“ vastas nõunik.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. August 2008, 15:13
Otsi:

Ava täpsem otsing