Paet: Eesti Eurovisioonist loobumise mõju Venemaa poliitikale võib jääda olematuks

22. august 2008, 17:10

Välisminister Urmas Paeti sõnul Eesti
võimalik Eurovisioonist loobumise mõju Venemaa poliitikale Gruusia ja teiste
naabrite suhtes võib jääda olematuks.

"Arvan, et Eesti Eurovisioonist loobumise mõju Venemaa poliitikale Gruusia ja teiste naabrite suhtes võib jääda olematuks. Venemaad saame siiski mõjutada ennekõike Euroopa Liidu ja NATO kaudu ühtsete hoiakute ja seisukohtade kujundamisel. Samas sündmused võivad areneda kiiresti ning järgmise aasta maikuuni on veel palju aega,“ vastas minister Paet täna online-intervjuus küsimusele, kas Eesti peaks järgmisel Eurovisioonil mitte osalema.

Loe intervjuud SIIT!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. November 2008, 22:04
Otsi:

Ava täpsem otsing