Asmann: panganduses pole karjääril piire

25. august 2008, 17:24

SEB juhi Ahti Asmanni sõnul ei takista
rahvusvahelist karjääri tegemast miski, kui Eesti pangajuhil on juba kogemused
ja esimesed saavutused ette näidata.

"Pangajuhti valitakse ennekõike kogemuste ja seniste saavutuste järgi. Maatriksstruktuuri üks plusse ongi see, et riigipiirid ei takista võimekate inimeste karjääri pangandusgrupi sees. SEBs on mitmed keskastmejuhid liikunud edasi juhtima ülegrupilisi protsesse - heaks näiteks on SEB internetipanganduse eksperdid, kes juhivad nüüd samalaadset suunda SEB Grupis," kommenteeris Asmann spekulatsioone, et tuleval aastal võib uueks Swedbanki juhiks saada eestlane. Dagens Industri küsitletud analüütikute hinnangul pärib pensionile mineva Swedbanki juhi mantli praegune Hansapanga juht Erkki Raasuke.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2008, 17:24
Otsi:

Ava täpsem otsing