Tammemäe: otsus tuli üllatusena

26. august 2008, 14:32

Täna Arco Vara juhatuse esimehe kohalt
vabastatud Aare Tammemäele tuli otsus üllatusena.

„Võisin seda aimata, aga otsus tuli siiski üllatusena,“ ütles Tammemäe, kes sarnaselt aasta alguses lahkunud Viljar Arakaga jooksis nõukoguga juhtimiskultuuri osas raksu. „Kui autol on üks rool ja üks juht, siis antud juhul oli tegu situatsiooniga, kus autot roolis mitu juhti,“ avas Tammemäe erimeelsuste tasuta.

Nõukogu poolt vastu võetud karm otsus tegi Tammemäe siiski kurvaks. Nimelt oleks endine juhatuse esimees tahtnud oma moodustatud meeskonnaga tehtud tööde vilju maitsta. „Meie arvates oleme jõudnud lõpuks väga selgelt arusaamisele, kuidas võiks Arcoga edasi minna tänases turusituatsioonis. Kahju, et ei näe neid vilju tulevikus,“ väljendas Tammemäe kurbust.

Edasistest plaanidast oli Tammemäel veel vara rääkida. Küll aga tunnistas ta, et on ühe tööpakkumise juba saanud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. August 2008, 14:49
Otsi:

Ava täpsem otsing