Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sammas rahale!

Anne Oja 27. august 2008, 00:00

Eestlased tunnevad end alaväärsena, kui neil pole vabadussammast ega raha. Eesti poliitikud peavad kapitali pühaks. Iga mats teab, millise vabaduse raha annab. Samas tekitab vabadusrist lõputut kisklemist. Kaasaegsele inimesele ei sobi rist ainuüksi seetõttu, et see sümboliseerib vastutuse võtmist ning valmidust kanda oma pattude koormat. Kui püstitaksime aga kullast kultussamba rahale, oleks rahul nii eestlased kui ka kõik ülejäänud maailma rahvad. Mammonat kummardavad tänapäeval kõik. Nii kristlastel kui ka moslemitel, budistidel kui ateistidel tekiks põhjus Harjumäel palverännakul käia. Laristavaid palvetajaid võõrustades saaks Eesti majandus taas jalad alla.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:41
Otsi:

Ava täpsem otsing