Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Toomla: Reformierakonna ettepanekud pole veel ultimaatum

28. august 2008, 13:47

Politoloog Rein Toomla ütles
Reformierakonna ettepanekuid kommenteerides, et kahtlemata suurendab see mõra
koalitsioonis, ent kindlasti ei tähenda see veel koalitsiooni lõhkuminekut.

Toomla ütles, et kui oleks eesmärk koalitsiooni lõhkiajamine, siis oleks kasutatud hoopis rohkem ultimatiivsemaid seisukohti. Praegu on need ettepanekud Toomla arvates lihtsalt diskussiooni allikaks, mis võib küll areneda lõheks, ent praegu kindlasti seda veel ei ole.

"Tulumaksureformist loobumine on Reformierakonnal kahtlemata väga hea tahte avaldus, kuna tegu oli nende olulise valimislubadusega," märkis Toomla ning lisas: "numbrite poolest pole tegu väga suure järeleandmisega," viidates sellele, et 1protsendiline tulumaksu alandus tähendab keskmise palga puhul vaid 100 krooni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. August 2008, 09:34
Otsi:

Ava täpsem otsing