Carlsberg tõi turule rohkem kui 4200 krooni maksva õlle

Hille Tressum 01. september 2008, 15:18

Carlsbergi gruppi kuuluvale ettevõttele
Jacobsen Brewhouse tuli mõte luua maailma kalleim õlu. Nii ka tehti. Kalleima
õlle eest tuleb välja käia 270 eurot ehk 4225 krooni.

Et luua õlu, mis on kordumatu, otsustati õllele lisada veini. Segu hoiti spetsiaalsetes anumates, et jook saaks kordumatu maitse ja aroomi, vahendas Newsru. Spetsiaalsed vaadid on tehtud Alsace'i ja Šveitsi tammest. Esimene puu annab joogile vanilje, teine karamelli aroomi.
Õlle valmistamisel kasutakse kõrgekvaliteetset otra ning nelja erinevat sorti humalat.

Sel aastal lasti välja esimene laar eksklusiivset õlut, mille nimeks sai Vintage 1. Eksklusiivne õllekollektsioon müüdi maha nädalaga, vaatamata krõbedale pudeli hinnale. Nimelt tuli pudeli õlle eest maksta 270 eurot ehk 4225 krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. September 2008, 14:33
Otsi:

Ava täpsem otsing