Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Merkel tahab tippjuhtidelt võtta aktsiaboonused

Annika Matson 04. september 2008, 13:04

Saksamaa liidukantsler Angela Merkel kutsus
septembris kokku töörühma, mis peaks aasta lõpuks esitama ettepanekud
juhtivtöötajate palkade piiramiseks.

Äripäeva septembri infoleht Tööjõuturg kirjutab, et Saksamaa valitsusparteid on üksmeelel selles, et tippjuhtide ülepaisutatud boonuspaketid tuleb kontrolli alla võtta, ja seda eelkõige osas, mis puudutab ettevõtete aktsiate rakendamist boonusskeemides. Töörühma juhib parempoolsete esindaja Otto Bernhard.

Merkel tahab tippjuhtide palkadele karmimad reegleid kehtestada, sest senise süsteemi tõttu ei jälgi juhid ettevõtte arendamisel pikemat perspektiivi. "Kui 90 protsenti tippjuhi sissetulekust tuleb börsilt, huvitab neid vaid lühiajaline börsitõus, sest siis on nende sissetulek suurem," on ta kommeteerinud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2008, 16:23
Otsi:

Ava täpsem otsing