VIDEO: Fotograaf paljastab reklaamimaastiku tegeliku pale

04. september 2008, 09:42

Täna õhtul avavad Viktor Koðkin
ja Kaarel Grepp fotonäituse, mis võib pahandada reklaamiettevõtjaid.

Tam Galeriis avatava näitusega kaasnevaid lahkhelisid näitab ka tõik, et näituse nimena algselt välja reklaamitud Kuldmuna 2008 asendus viimasel minutil nimega Muldkuna 8002. Autorid võimalikke lahkhelisid täpsemalt kommenteerida ei soovi. Näituse pressiteates lubavad Viktor Koðkin ja Kaarel Grepp avaldada oma nägemuse sellest, mis reklaamimaastikul tegelikult toimub. Vaata intervjuud Viktor Koðkiniga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    26. September 2008, 12:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing