Esmaspäev 24. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Novatours müüs suvel 20% rohkem reise kui mullu

05. september 2008, 11:03

Eesti juhtiv reisikorraldaja Novatours müüs
suvekuudel 145 miljoni krooni eest reise, mis on 20% rohkem kui mullu sama
perioodi jooksul.

Suvekuudel teenindas Novatours üle 18 000 turisti, mis on võrreldes eelmise aasta sama ajaga 14% rohkem. Populaarsemateks sihtkohtadeks kujunesid sarnaselt eelmise aastaga Türgi ja Kreeka, mida käesoleva aasta suvekuudel külastasid vastavalt 7464 ja 4865 Eesti juhtiva reisikorraldaja turisti, teatas ettevõte.

„Pakkumiste arv tšarterturul oli sellel suveperioodil enneolematult suur, ja paljud Eesti reisikorraldajad olid sunnitud mõned reisid ja lausa sihtkohad ära jätma. Sellele vaatamata jätkus reisijate arvu kasv, kuna reisikorraldajad hakkasid panustama Eesti turistide lemmiksihtkohtade arendamisele“, ütles Novatours Eesti tegevjuht Eero Vanaale.

Vanaale ütles, et talviti puhkusele minejaid on aastatega juurde tulnud: „Kohalik ilm on väga oluline reisidemüüki mõjutav faktor. Eesti inimesed eelistavad minna puhkusele siis, kui Eestis on ilmad kehvad, ja sügiseti-talviti kasvab igatsus valguse ja soojuse järele veelgi".

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. September 2008, 07:46
Otsi:

Ava täpsem otsing