Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

BÖRS: Aasia aktsiaralli jõudis Euroopasse

08. september 2008, 16:05

Aasiast alguse saanud aktsiaturgude ralli
jätkus võimsalt ka Euroopas, aktsiate käekäiku mõõtev Dow Jones Stoxx 600 indeks
rallis täna 3,9%.

LHV analüütik Mikk Taras kirjutas finantsportaalis, et ei maksa unustada - selle ralliga taastub kõigest eelmise nädala langus ja pikaajaline trend on endiselt allapoole. RCM varahalduse strateegi L. MacDonaldi sõnul tähendab Fannie ja Freddie riigistamine siiski finantssektori probleemide "lõpu algust". USA valitsuse samm peaks strateegi arvates andma tuge kõigile sektori ettevõtetele.

USA valitsuse plaan võtta piiramatuks ajaks Fannie Mae ja Freddie Mac riigi kontrolli alla on ajaloo suurim riigistamisprotsess. USA valitsus on arvamusel, et kahe eluasemelaenufirma riigistamine stabiliseerib olukorra kinnisvara- ja finantsturgudel. Kindlasti peaks ülevõtt alandama hüpoteeklaenude intressimäära, mis on positiivne märk kinnisvaraturule.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. September 2008, 00:25
Otsi:

Ava täpsem otsing