Peeter Koppel läks tagasi SEB panka

Annika Matson 08. september 2008, 11:54

Tänasest alustas investeerimisspetsialist
Peeter Koppel tööd SEB privaatpanganduse osakonna strateegina. Ka aastatel
2003-2006 töötas Koppel SEB Eesti Ühispangas.

"Privaatpanganduse segmenti eristab eelkõige suurema hulga vaba raha olemasolu, mis nõuab pangalt keerulisemaid nõustamislahendusi. SEB Grupp on privaatpanganduse vallas Skandinaavia turuliider ning meie ambitsioon on olla antud teenuse vaieldamatult parim pakkuja ka Eestis. Usun, et Peeter Koppeli liitumine meie meeskonnaga, aitab meil oma ambitsioone saavutada," märkis SEB privaatpanganduse osakonna direktor Reet Raidur.

Koppeli sõnul otsustas ta pakkumiste vahel kaaludes SEB privaatpanganduse kasuks seetõttu, et see võimaldab tal jätkata pikaajaliste globaalsete majandusprotsesside jälgimist ning nende alusel investeerimisotsuste tegemist. "Otsustavaks sai ka see, et SEB hakkab peagi privaatpanganduses rakendama uut filosoofiat, mis haakub lähedalt minu enda tõekspidamistega," kommenteeris Koppel.

Enne SEB-ga liitumist töötas Koppel Suprema Varahalduses. Aastatel 2003-2006 oli Koppel SEB Eesti Ühispanga aktsiaturgude osakonna maakler ja osakonna juhataja. Lisaks on ta töötanud Väärtpaberiinspektsioonis ning ajalehes Äripäev toimetaja-analüütikuna. Koppel on lõpetanud EBSi ning jätkab õpinguid sama kooli MBA programmis.

SEB privaatpanganduse teenused on mõeldud klientidele, kellel on vabasid vahendeid üle 800 000 krooni. Kokku on SEB privaatpanganduse klientidel vara rohkem kui 6 miljardi krooni väärtuses.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2008, 17:11
Otsi:

Ava täpsem otsing