Reede 21. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Google avaldab internetis vanad ajalehed

09. september 2008, 14:25

Lenta vahendas uudist Google'i plaanist
vahendada interneti kaudu vanu ajalehti nõnda, et säilivad nii
originaalkuulutused, -tekstid kui ka -fotod.

Ajalehed paigutatakse uudistearhiivi ja nad ilmuvad otsingu tulemuste seas, edastas Google oma ametlikus blogis. Projektiga on liitunud sellised Põhja-Ameerika väljaanded nagu Pittsburgh Post-Gazette ja Quebec Chronicle Telegraph. Varem sõlmis Google koostöölepingu The New York Timesi ja The Washington Postiga.

Projektis osalevate väljaannete täielikku nimekirja pole avaldatud. Teada on vaid, et Google avaldab internetis miljardeid lehekülgi nii rahvuslikke ajalehti kui ka ajakirju, aga ka kohalikke nädalalehti kohu maailmast.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. September 2008, 14:25
Otsi:

Ava täpsem otsing