Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rakvere võib saada oma plaza

09. september 2008, 09:53

Lähiaastatel võib Rakvere südalinna Saue
tänava äärde kerkida multifunktsionaalne keskus, mis esialgsetes visioonides
kannab Rakvere Plaza nime.

Kinnisvara arendusele ja investeerimisele spetsialiseerunud firma NN Arendus OÜ juhatuse liikme Enn Laansoo jr sõnul peaks Saue tänava äärde kerkima passiivmaja standarditele vastav ja aruka maja tehnoloogiaid kasutav aastaringse kohtumispaigana toimiv multifunktsionaalne keskus, kirjutas Virumaa Teataja.

“NN Arendus OÜ on innustunud ideest rajada Crazy city kesklinna klaaskatusega kaetud sisetänav, millest saaks linnaelanike läbiaastane kohtumispaik,” rääkis Enn Laansoo jr, lisades, et uued tehnoloogilised võimalused lubaksid säästa energiat ja juurutada rohelist mõtteviisi.

Ehitusperiood on ligikaudu 15 kuud, Laansoo jr avaldas lootust, et Rakvere Plaza avab uksed 2011. aasta jõuludeks. Tänase taotlusliku kontseptsiooni mahtude juures on projekti maksumus u 400 miljonit krooni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. September 2008, 12:48
Otsi:

Ava täpsem otsing