FOTOD: Insignia ja Astra

Mariliis Pinn 10. september 2008, 13:55

Automedia spioonid nägi Opel Insignia
OPC-varianti ja Opel Astrat.

Saksamaal Nürburgringil nähtud Opel Insignia OPC-variant jõuab müüki 2009 suvel. Insignia OPC-il on natuke suuremad õhusissevõtu avad, rattad ja massiivne tagatiib. OPC-i veab edasi 300hobujõuline turboga V6.

2010. aasta Astra jäi kaamera ette USAs, kus spioonidel õnnestus pildistada ka auto sisemust. Uus auto on klantsitum ja elegantsem, maskeeringu alt võib aimate uut tagapõrkerauda ja tulesid, ka on esituled huvitava paigutusega. Astra debüüt on 2009. aastal Frankfurdi näitusel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. September 2008, 10:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing