Popipäev

Lennart Beat 12. september 2008, 00:00

R.E.M.-i eufoorias ja Metallica tutika CD esimesel müügipäeval on võimalus aeg maha võtta ning mõtiskleda süüdimatusest.

NKOTB on tagasi ja USA albumitabeli teine koht näitab, et mitte kõik polnud Jonathani, Donnie't, Jordanit, Dannyt ning nunnut Joeyt unustada suutnud. Samas olid nad 1988-1990 megasuured ja piinlikkustundest on piisavalt möödas. Isegi tuur läheb menuga. Poistebändid tulevad lainetena ja on 90ndad korduses, kuid vastupidises järjekorras. Muidugi pole "The Block " "Step By Step". Pildimaterjalita ei saaks arugi, milline viisik aktsioonis on. Iseenesest sile vabrikupopp, mis kaob peast sekundil, kui lõppeb. Toota aitasid Ne-Yo, Pussycat Dolls ja Akon ehk siis moodsa aja kvaliteedimärgid, kellele vorm on alati tähtsaim.

Geniaalselt ajuvaba album ja just seetõttu isegi nauditav. Järgmisena palun Brosi ühinemist!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing