Kiisler: regionaalsete investeeringutoetuste vähendamine on lubamatu

Liis Kängsepp 12. september 2008, 14:09

Regionaalminister Siim Kiisler ei
kooskõlastanud rahandusministeeriumi esitatud hasartmängumaksu seaduse
muudatust, nimetades põhjendamatuks ja lubamatuks kava vähendada regionaalsete
investeeringutoetuste vahendeid.

„Kultuuriministri initsiatiivil alguse saanud eelnõu kohaselt väheneks regionaalsete investeeringutoetuste osakaal hasartmängumaksu laekumistest 12,7%-lt 10%-le. Selline muudatus on sisuliselt läbikaalumata ning oleks regionaalpoliitiliselt täiesti kohatu, minnes otseselt vastuollu eesmärgiga tagada Eesti tasakaalustatud areng. Teen rahandusministeeriumile ettepaneku eelnõu sellisel kujul tagasi võtta ja ümber vaadata,“ teatas Kiisler pressiteate vahendusel.

„Esitatud eelnõu toorust näitab asjaolu, et seda ei kooskõlastanud ka kultuuriminister Laine Jänes, ehkki just kultuuriministeerium tegi juunikuus ettepanekud hasartmängumaksu jaotuspõhimõtete muutmiseks,“ lisas minister.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. October 2008, 18:41
Otsi:

Ava täpsem otsing