Reiljani kaitsja nuriseb kohtuprotokolli üle

12. september 2008, 10:39

Endise keskkonnaministri Villu Reiljani
kaitsja Aivar Pilv nuriseb eelmise kohtuistungi protokolli üle, kuna see ei
kajasta süüdistatavate poolt öeldut.

Aivar Pilv ütles: "Meedia on väga tähelepanelikult eelmist kohtuistungit kajastanud ja mänginud ette terveid lõike, mis pole kohtuistungi protokollis kajastatud. Protokoll vajab täpsustamist. Palume parandused sisse viia." Pilv lisas, et ekslikult esitab protokoll süüdistatava Aivo Pärna asemel tema kaitsjat, advokaat Maria Mägi.

Ühtlasi saab kohtunik Reiljani kaitsjalt taotluse, et edaspidi kõik kohtuistungid salvestataks.

Advokaat Tarmo Silla kaitsja Üllar Talviste esitab samuti taotluse ja palub kohtutoimiku juurde võtta hulga dokumente, sh tabeli Rävala 8 müügist huvitatud isikute kohta. Tabelis on neid üle 30ne. Paljud firmad ostsid välja müügidokumentatsiooni, kuid pakkumisi tuli vähe, see tähendab, et kordusenampakkumine oleks läbi kukkunud, selgitas Talviste.

Advokaadi kaitsja esitatud dokumendid räägivad Marcel Vichmanniga seotud ettevõtte püüdlustest välja pressida ning enampakkumine läbi kukutada. "Enampakkumise võitja tegi kõik endast oleneva, et enampakkumine läbi kukutada," kommenteeris Talviste. "Õigustatud isik ise tõrkus, et saavutatud võitu mitte nautida. Selline isik on eksinud enampakkumist tehes ja kaupa üle hinnanud."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2008, 13:56
Otsi:

Ava täpsem otsing