Tartus avati ökokeskus

Hille Tressum 12. september 2008, 08:09

Kolm kuud tagasi avati Supilinnas nn Merca
majas ökopood ning juba siis oli plaanis sügisel laieneda. Eile õhtul oligi
Lõuna-Eesti Ökokeskuse pidulik avamine, kirjutas Tartu Postimees.

Lisaks mahekaupade ostmisele saab edaspidi kaasa lüüa ka tervisetoas toimuvas. Seal on tunnid titadele, lastele, titeootajatele ja emadele, läbi viivad neid OÜ Ülle Liivamägi Perekool ja FIE Egle Säre.

Lisaks on lubanud hakata vestlusringides osalema mitmed spetsialistid, kes soovivad puhtama elu võlusid tutvustada ka teistele. Lõuna-Eesti Ökokeskuse turundaja Madli Zobel ütles, et kuna ökopoodidel ei ole Tartus seni pikka iga olnud, siis esimene eesmärk oli suvi üle elada. Et vastuvõtt oli aga üle ootuste hea, loodetakse tulevikus veelgi kasvada.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. September 2008, 08:09
Otsi:

Ava täpsem otsing