ERGO: ka meie sihime kolmandaks pensionipakkujaks

15. september 2008, 15:32

ERGO Varahalduse juhatuse esimees
Marek Zacek kommenteeris Nordea panga plaani saada kolmandaks pensionitoodete
pakkujaks turul, et nemad sihivad sama positsiooni.

"Huvitav, huvitav, ka ERGO-l on plaan saada turul suuruselt kolmandaks pensionipakkujaks. Et ees on veel tänane turu kolmas Sampo, tuleb tunnistada, et kolm ettevõtet ühele kohale on märk tihenevast konkurentsist. Selge on see, et ellu jäävad siis edukad ja kliendid võidavad valikute laienemisest. Samas arvan, et kliendi teadliku valiku puhul saab ikkagi määravaks pensionifondi tootlus, kulu- ja riskitase tervikuna, mitte ainult üks neist. Ja siin pakub ERGO pensionikogujale mõistlikku alternatiivi pankade kõrval," ütles Zacek.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. November 2008, 15:04
Otsi:

Ava täpsem otsing