Kommentaar: rahuldust pakub ninanips upsakale ehitustöölisele

Annika Matson 15. september 2008, 18:23

Image Empire tegevjuht Magnus Luzkov
kirjutab aripaev.ee-le saadetud reklaamituru kommentaaris, et Diili ehitusbuumi
järgsed telereklaamid loovad head meeleolu.

Mis ei tapa, paneb muigama. Pooldan väga võtet, kuidas huumoriga ehitatakse silda tooote ja tarbija vahele. Praegusel ajal tuleb senisest veelgi enam reklaamide abil head meeleolu luua ning seda on minu arvates suutnud teha Diili ehitusbuumi järgsed telereklaamid.

Eriti see rahuldust pakkuv ninanips vahepeal upsakaks muutunud ehitustöölistele, mis ühendab kindlasti paljusid viimase paari aasta jooksul kodu ehitanud või renoveerinud eestimaalasi. Mis on selle reklaami juures veel head - olen seal kuulnud väljendite abil isegi viimasel ajal hindu alla tinginud ja muiates on mulle ka vastu tuldud. Loodame, et maalrid ja mehhaanikud ise ka ikka kapsaaia raginast hoolimata kaasa itsitavad.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2008, 18:23
Otsi:

Ava täpsem otsing